Feesterij

Walking diners

Bruiloften

Afscheidsdienst

Vanaf 35 personen

Bij Leemer Hoef bieden we een prachtige feestzaal en aparte ruimte die ideaal zijn voor allerlei gelegenheden. Op maandag en dinsdag staan wij voor u klaar voor groepen groter dan 35 personen.

Een Unieke Ruimte voor Elk Evenement

Feesten, Partijen en Meer

Ontdek de veelzijdigheid: De Leemer Hoef levert onder andere lunches, buffetten, walking-dinners, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten én het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waalre. Wij denken graag met u mee om uw gelegenheid of evenement op maat te maken.

Reserveren

Persoonlijk Advies voor een Onvergetelijk Evenement

Gaarne adviseren wij u over de combinatiemogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we in alle rust met elkaar, de voor u juiste keuzes kunnen bespreken. Ook wanneer u vanuit een vastgesteld budget, of voor een evenement buiten onze normale openingstijden, de gebeurtenis wilt regelen is dat mogelijk. In overleg met u vinden wij zeker een pasklare oplossing. U kunt ons bellen voor deze afspraak of voor verdere informatie.

Neem contact met ons op

Reserveer Jouw Tafel

Bij Restaurant De Leemer Hoef nodigen we je uit om te genieten van de rijke smaken, de warme sfeer en de hartelijke gastvrijheid die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details