Diner

17.00 tot 20.30

We zijn trots op het gebruik van verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten om onze gerechten te bereiden. Onze menu’s worden gekenmerkt door een harmonieuze mix van traditionele smaken en innovatieve interpretaties, waardoor elke maaltijd een culinair avontuur wordt.

Verassingsmenu

Surprise menu

Laat u eens heerlijk verrassen door onze brigade met een combinatie van vega, vis en/of vlees
Let our brigade surprise you with a combination of vegetarian, fish and/or meat


Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert)

Three courses menu (starter, main- and dessert)

39.00


Drie gangen menu (voor, tussen- en hoofd)

Three courses menu (starter, side dish- and main)

42.00


Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert)

Four courses menu (starter, soup, main- and dessert)

44.00


Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert)

Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert)

49.50


Tussen i.p.v. soep

+3.50


Kaas i.p.v. dessert

+3.50


Tips van de chef tip from the chef


Supplement gebakken ganzenlever

Goose liver supplement

8.50


Supplement friet

Fries supplement

+4.50

Voorgerechten

Starters



Vegan bieten tartaar, gefrituurde kappertjes, balsamicoazijn 

Vegan beetroot tartare, fried capers, balsamic vinegar

12.50


Krab, ingelegde zalm, lettle gem, basis van citroen & munt, limoen wasabi mayonaise

Crab, pickled salmon, lettle gem, lemon & mint base, lime wasabi mayonnaise

15.00


Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak, krokante knoflook bruchetta

Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruchettas

15.00


Shasimi van picanha, chimichurri, gekonfijte ui

Shasimi of picanha, chimichurri, onion confit

15.00


Carpaccio van rund, truffelmayonaise, Reypenear, rucola

Beef carpaccio, truffle mayonnaise, Reypenear, rucola

12.50

Soepen

Soups



Tomatensoep (vegan)

Tomato soup

6.50


Soep van de chef (vegan)

Chef’s soup

8.00

Hoofdgerechten

Main dish



Pasta op Italiaanse wijze, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, kaas-rucola kroketje

Italian-style pasta, pine nuts, sun-dried tomatoes, cheese-arugula croquette

21.00


Kabeljauw, witte wijn Citrus op een bedje van prei

Codfish, white wine Citrus on a bed of leeks

27.50


Vangst van de dag

Catch of the day

26.50


Getrancheerde maïskip, kalfsucade, wortel crème, marsala

Sliced corn chicken, veal sucade, carrot cream, marsala

28.00


Zuid-Amerikaanse tournedos, seizoen groenten, pepersaus of kreeftensaus

South American tenderloin steak, seasonal vegetables, pepper sauce or lobster sauce

33.50


Hamburger

Beef burger

17.50


Huisgemaakte low and slow spareribs, salade, BBQ saus

Homemade low and slow spareribs, salad, BBQ sauce

21.00

Nagerechten

Dessert



Kaasplank — Verschillende kazen met bijpassend garnituur

Different cheeses with matching garnish

13.50


Dessert van rood fruit met watermeloen en creameux van framboos

Dessert of red fruits with watermelon and raspberry creameux

9.00


Leemer Hoef dessert — Laat u door ons verrassen door ons verrassingsdessert

 Let us surprise you with our surprise dessert

10.00


Supplement vanille-ijs

Supplementary vanilla ice cream

1.50


Scroppino

7.50

Reserveer Jouw Tafel

Bij Restaurant De Leemer Hoef nodigen we je uit om te genieten van de rijke smaken, de warme sfeer en de hartelijke gastvrijheid die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details