Over ons

Reserveren

Ontdek een culinaire oase verscholen in het hart van Waalre, waar gastronomie en gastvrijheid samenkomen om een onvergetelijke eetervaring te creëren. Welkom bij Restaurant De Leemer Hoef, een plek waar smaken, traditie en gezelligheid samenkomen in de warme omhelzing van een historische boerderij.

Een Historische Schat

Ons restaurant is gevestigd in een prachtige, sfeervolle oude boerderij die doordrenkt is van geschiedenis. Met zijn karakteristieke charme en authentieke details biedt De Leemer Hoef een unieke ambiance die perfect past bij de culinaire reis die we onze gasten willen bieden.

Culinaire Verkenningen

Bij De Leemer Hoef draait alles om diversiteit. Onze menukaart is een weerspiegeling van de rijke culinaire tradities van de wereld, gecombineerd met creativiteit en passie van onze chef-koks. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee, een feestelijke gelegenheid of een ontspannen lunch, er is voor elk budget en elke smaak iets te vinden

Lokale Ingrediënten, Wereldse Smaak

We zijn trots op het gebruik van verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten om onze gerechten te bereiden. Onze menu’s worden gekenmerkt door een harmonieuze mix van traditionele smaken en innovatieve interpretaties, waardoor elke maaltijd een culinair avontuur wordt.

Bekijk de Diner kaart

Passie voor Gastvrijheid

Bij De Leemer Hoef hechten we veel waarde aan gastvrijheid. Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden bij je culinaire ontdekkingsreis. We streven ernaar om elke gast zich thuis te laten voelen en een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Een Plek om Samen te Komen

Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, De Leemer Hoef is de perfecte locatie om samen te komen, te genieten en herinneringen te creëren. We bieden diverse mogelijkheden voor groepen en evenementen om aan al je behoeften te voldoen.

Lees meer over ons

openingstijden

Graag ontvangen wij u bij restaurant De Leemer Hoef!

Ma — Di

Open op aanvraag voor speciale gelegenheden

Wo — Zo

12:00 — 24:00

Keuken geopend:

12:00 — 20:30

Reserveer Jouw Tafel

Bij Restaurant De Leemer Hoef nodigen we je uit om te genieten van de rijke smaken, de warme sfeer en de hartelijke gastvrijheid die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details