Gestelsestraat 102, 5582 HK Waalre
040 221 5406

Diner

welkom op Leemerhoef.nl

17.00 tot 20.30

Verrassingsmenu/Surprise menu

Laat u eens heerlijk verrassen door onze brigade met een combinatie van vega, vis en/of vlees
         Let our brigade surprise you with a combination of vegetarian, fish and/or meat
Verrassingsmenu
–  Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert)
         Three courses menu (starter, main- and dessert)

–  Drie gangen menu (voor, tussen- en hoofd)
         Three courses menu (starter, side dish- and main)
38.00


41.00
–  Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert)
         Four courses menu (starter, soup, main- and dessert)
43.00
–  Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert)
         Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert)
49.00
– Tussen i.p.v. soep+4.50
– Kaas i.p.v. dessert+3.50
Tip van de chef/tip from the chef
–  Supplement gebakken ganzenlever
         Goose liver supplement
8.50
–  Supplement friet

         Fries supplement
4.50

Voorgerechten/Starters

Portobello, couscous, geitenkaas, aceto-balsamico
            Portobello, couscous, goat cheese, aceto-balsamic vinegar
13.50
Zalm sashimi, op komkommer zoet-zuur, dashiroom, gefrituurde kappertjes
            Salmon sashimi, on cucumber sweet and sour, dashi cream, fried capers
15.00
Gevulde brioche met gemarineerde rivierkreeft, geserveerd met een avocado creme
            Filled brioche with marinated crayfish, served with an avocado cream
15.00
Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak, krokante knoflook bruschetta
            Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruschetta
14.00
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, Reypenear, rucola
            Beef carpaccio, truffle mayonnaise, Reypenear, rucola
12.50

Soepen/ Soups

Tomatensoep (vegan)
            Tomato soup
6.50
Soep van de chef (vegan)
            Chef’s soup
8.00

Hoofdgerechten/Main dishes                                       

Tagliatelle truffel pasta, seizoensgroente, oesterzwam kroket
            Tagliatelle truffle pasta, seasonal vegetables, oyster mushroom croquette
21.00
Tonijnsteak, teriyaki saus, op een bedje van groene asperges
            Tuna steak, teriyaki sauce, on a bed of green asparagus
27.50
Vangst van de dag
            Catch of the day
26.50
Kalfsoester, lavas-rozemarijn jus, seizoensgroente
            Veal escalope, lovage-rosemary gravy, seasonal vegetables
28.00
Zuid-Amerikaanse tournedos, seizoen groenten, pepersaus
            South American tenderloin steak, seasonal vegetables, pepper sauce
32.50
Hamburger
            Beef burger
17.50
Huisgemaakte low and slow spareribs, salade, BBQ saus
            Homemade low and slow spareribs, salad, BBQ sauce
21.00

Nagerechten/Desserts

Kaasplank
Verschillende kazen met bijpassend garnituur
            Different cheeses with matching garnish
13.50
Huisgemaakt Leemer Hoef taartje, lemon curd, caramel, Italiaans schuim
            Homemade Leemer Hoef cake, lemon curd, caramel, Italian foam
9.00
Leemer Hoef dessert met Mochi ijs
Laat u door ons verrassen door ons verrassingsdessert
            Let us surprise you with our surprise dessert
10.00
Supplement vanille-ijs1.50
Scroppino7.50

ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,

Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.