17.00 tot 20.30
Verrassingsmenu/Surprise menu
Laat u eens heerlijk verrassen door onze brigade met een combinatie van vega, vis en/of vlees Let our brigade surprise you with a combination of vegetarian, fish and/or meat Verrassingsmenu: – Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert) 38,00 Three courses menu (starter, main- and dessert) – Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert) 43,00 Four courses menu (starter, soup, main- and dessert) – Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert) 49,00 Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert) – Tussen i.p.v. soep +4,50 – Kaas i.p.v. dessert +3,50 Tip van de chef/tip from the chef – Supplement gebakken ganzenlever 7,50 Goose liver supplement – Supplement friet 2,50 Fries supplement gangen menu (soep, hoofd- en dessert) | ||||||
Voorgerechten/Starters
Carpaccio van rode biet, verse mierikswortel, eekhoorntjesbrood, pijnboompitten √ 14,00 Carpaccio of beetroot, fresh horseradish, porcini mushrooms, pine nuts Gekarameliseerde coquilles, pompoen, citroen, zoetzuur groenten 15,00 Caramelized scallops, pumpkin, lemon, sweet and sour vegetables Rouleaux van gemarmerde heilbot, wakame, bleekselderij crème, citrus vinaigrette 15,00 Rouleaux of marbled halibut, wakame, celery cream, citrus vinaigrette Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak, krokante knoflook bruchetta’s 14,00 Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruchettas Carpaccio van rund, truffelmayonaise, Reypenear, rucola 12,50 Beef carpaccio, truffle mayonnaise, Reypenear, rucola | |
Soepen/ Soups
Tomatensoep (vegan)√ 6,50 Tomato soup Soep van de chef (vegan) √ 8,00 Chef’s soup | |
|
Hoofdgerechten/Main dishes
Gevulde ravioli met ricotta spinazie, groene asperge, basilicum-roomsaus √ 21,00 Stuffed ravioli with ricotta spinach, green asparagus, basil cream sauce Tarbotfilet, garnalen, venusschelpen, zachte kreeftensaus 31,00 Turbot fillet, shrimps, clams, soft lobster sauce Vangst van de dag dagprijs Catch of the day Lamshaas medaillon, livar spek, rozemarijn-tijm jus 29,50 Lamb tenderloin medallion, livar bacon, rosemary-thyme sauce Zuid-Amerikaanse tournedos, seizoen groenten, pepersaus 32,50 South American tenderloin steak, seasonal vegetables, pepper sauce Hamburger 18,50 Beef burger Huisgemaakte low and slow spareribs, salade, BBQ saus 21,00 Homemade low and slow spareribs, salad, BBQ sauce, groenten crème, jus van rode port | |
Nagerechten/Desserts
Kaasplank 13,50 Verschillende kazen met bijpassend garnituur Different cheeses with matching garnish Chocolade dessert 9,00 Verrassend dessert met op chocolade gebaseerde gerechtjes Surprising dessert with chocolate-based dishes Dessert van de chef 10,00 Ons dessert van het verrassingsmenu Our dessert from the surprise menu Supplement vanille-ijs 1,50 | |
ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,
Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.


