17.00 tot 20.30
Verrassingsmenu/Surprise menu
Laat u eens heerlijk verrassen door onze brigade met een combinatie van vega, vis en/of vlees Let our brigade surprise you with a combination of vegetarian, fish and/or meat | |
Verrassingsmenu | |
– Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert) Three courses menu (starter, main- and dessert) – Drie gangen menu (voor, tussen- en hoofd) Three courses menu (starter, side dish- and main) | 38.00 41.00 |
– Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert) Four courses menu (starter, soup, main- and dessert) | 43.00 |
– Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert) Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert) | 49.00 |
– Tussen i.p.v. soep | +4.50 |
– Kaas i.p.v. dessert | +3.50 |
Tip van de chef/tip from the chef | |
– Supplement gebakken ganzenlever Goose liver supplement | 8.50 |
– Supplement friet Fries supplement | 4.50 |
Voorgerechten/Starters
Vega coquilles van knol, rozemarijn, wortel crème, truffel krokantje √ Vega scallops of tuber, rosemary, carrot cream, truffle crispy | 13.50 |
Ceviche van zalm & witvis, mango, kokos, sinaasappel mayonaise Ceviche of salmon & white fish, mango, coconut, orange mayonaise | 15.00 |
Zwaardvis tataki, Limoen peper dressing, forel caviaar, wakame Swordfish tataki, lime pepper dressing, trout caviar, wakame | 15.00 |
Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak, krokante knoflook bruschetta Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruschetta | 14.00 |
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, Reypenear, rucola Beef carpaccio, truffle mayonnaise, Reypenear, rucola | 12.50 |
Soepen/ Soups
Tomatensoep (vegan) √ Tomato soup | 6.50 |
Soep van de chef (vegan) √ Chef’s soup | 8.00 |
Hoofdgerechten/Main dishes
Paprika risotto, groene asperges, kruidenolie, papadum √ Paprika risotto, green asparagus, herb oil, papadum | 21.00 |
Roodbaars op de huid gebakken, kokkels, citroen-saffraan Redfish baked on the skin, clams, lemon saffron | 27.50 |
Vangst van de dag Catch of the day | Dagprijs |
Lamsrack, rode port-thijm, knoflook, voorjaarsgroenten Rack of lamb, red port thyme, garlic, spring vegetables | 30.50 |
Zuid-Amerikaanse tournedos, seizoen groenten, pepersaus South American tenderloin steak, seasonal vegetables, pepper sauce | 32.50 |
Hamburger Beef burger | 18.50 |
Huisgemaakte low and slow spareribs, salade, BBQ saus Homemade low and slow spareribs, salad, BBQ sauce | 21.00 |
Nagerechten/Desserts
Kaasplank Verschillende kazen met bijpassend garnituur Different cheeses with matching garnish | 13.50 |
Red velvet cake Huisgemaakte red velvet cake Homemade red velvet cake | 9.00 |
Leemer Hoef dessert Laat u door ons verrassen door ons verrassingsdessert Let us surprise you with our surprise dessert | 10.00 |
Supplement vanille-ijs | 1.50 |
ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,
Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.


