Gestelsestraat 102, 5582 HK Waalre
040 221 5406

Diner

welkom op Leemerhoef.nl

17.00 tot 20.30

Verrassingsmenu/Surprise menu

Drie gangen menu (soep, hoofd- en dessert)
Three courses menu (soup, main- and dessert)
32,00
Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert)
Three courses menu (starter, main- and dessert)
37,00
Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert)
Four courses menu (starter, soup, main- and dessert)
43,00
Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert)
Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert)
49,00
-Tussen i.p.v. soep +4,50
-Kaas i.p.v. dessert +3,50

Laat u verrassen door onze keukenbrigade.

Het is een combinatie van vis en vlees.

De gerechten staan staan niet op de kaart.

Wanneer u voorkeur heeft of u wilt graag vegetarisch worden verrast is dit natuurlijk mogelijk.

Voorgerechten/Starters

Tomatenbulgur, ingelegde groenten, geitenkaas/brie, kruidenolie. (vegetarisch)
Tomato bulgur, pickled vegetables, goat cheese/brie, herb oil
9,50
Tonijntartaar, avocado, furikake, citrusvinaigrette.
Tuna tartare, avocado, furikake, citrus vinaigrette
15,00
Gepekelde kabeljauw, tabouleh, garnituur van rode biet, kruidenolie.
Brined cod, tabbouleh, beetroot garnish, herb oil
13,50
Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak en krokante
Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruchetta’s
14,00
Rundercarpaccio, Reypenaer, truffelmayonaise, krokante uien
Beef carpaccio, Reypenaer, truffle mayonaise, crispy union
12,50
Extra gerechten staan op onze Aspergekaart

Soepen/ Soups

Soep van de chef /chef’s soup (+vegan)
Tomato soup
8,00
Tomatensoep /tomato soup (+vegan)
Chef’s soup
6,00

Hoofdgerechten/Main dishes                                       

Tagliatelle, groene asperge, seizoen groenten, truffelsaus (vegetarisch)
tagliatelle, green asparagus, seasonal garnish, truffle sauce
18,50
Vis van Aris / Vangst van de dag
Catch of the day
Dagprijs
Daily rate
Dorade, groente crème, seizoen groenten, basilicumroomsaus.
Sea bream, vegetables cream, seasonal vegetables, basil cream sauce
23,50
Duo van oesterhaas en kalfsoester muis, aardappelmousseline, krachtige kalfsjus.
Duo of tenderloin and veal escalope, potato mousseline, strong veal sauce
27,50
Supplement gebakken ganzenlever
Goose liver supplement
+7,50
Eendenborst, groenten crème, jus van rode port.
Duck breast, vegetable cream, red port sauce
24,00
Hamburger
Beef burger
18,50
Huisgemaakte spareribs, atjarsalade, barbecuesaus
Homemade spareribs
21,00
Extra gerechten staan op onze Aspergekaart

Nagerechten/Desserts

Chocolade dessert / Chocolate dessert 9,00
Dessert van de chef /Chef’s dessert10,00
Suplement vanille ijs +1,50
Kaasplank met bijpassend garnituur /Cheese board13,50

ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,

Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.