17.00 tot 20.30
Verrassingsmenu/Surprise menu
Laat u eens heerlijk verrassen door onze brigade met een combinatie van vega, vis en/of vlees Let our brigade surprise you with a combination of vegetarian, fish and/or meat | |
Verrassingsmenu | |
– Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert) Three courses menu (starter, main- and dessert) – Drie gangen menu (voor, tussen- en hoofd) Three courses menu (starter, side dish- and main) | 38.00 41.00 |
– Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert) Four courses menu (starter, soup, main- and dessert) | 43.00 |
– Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert) Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert) | 49.00 |
– Tussen i.p.v. soep | +4.50 |
– Kaas i.p.v. dessert | +3.50 |
Tip van de chef/tip from the chef | |
– Supplement gebakken ganzenlever Goose liver supplement | 8.50 |
– Supplement friet Fries supplement | 4.50 |
Voorgerechten/Starters
Portobello, couscous, geitenkaas, aceto-balsamico √ Portobello, couscous, goat cheese, aceto-balsamic vinegar | 13.50 |
Zalm sashimi, op komkommer zoet-zuur, dashiroom, gefrituurde kappertjes Salmon sashimi, on cucumber sweet and sour, dashi cream, fried capers | 15.00 |
Gevulde brioche met gemarineerde rivierkreeft, geserveerd met een avocado creme Filled brioche with marinated crayfish, served with an avocado cream | 15.00 |
Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak, krokante knoflook bruschetta Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruschetta | 14.00 |
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, Reypenear, rucola Beef carpaccio, truffle mayonnaise, Reypenear, rucola | 12.50 |
Soepen/ Soups
Tomatensoep (vegan) √ Tomato soup | 6.50 |
Soep van de chef (vegan) √ Chef’s soup | 8.00 |
Hoofdgerechten/Main dishes
Tagliatelle truffel pasta, seizoensgroente, oesterzwam kroket √ Tagliatelle truffle pasta, seasonal vegetables, oyster mushroom croquette | 21.00 |
Tonijnsteak, teriyaki saus, op een bedje van groene asperges Tuna steak, teriyaki sauce, on a bed of green asparagus | 27.50 |
Vangst van de dag Catch of the day | 26.50 |
Kalfsoester, lavas-rozemarijn jus, seizoensgroente Veal escalope, lovage-rosemary gravy, seasonal vegetables | 28.00 |
Zuid-Amerikaanse tournedos, seizoen groenten, pepersaus South American tenderloin steak, seasonal vegetables, pepper sauce | 32.50 |
Hamburger Beef burger | 17.50 |
Huisgemaakte low and slow spareribs, salade, BBQ saus Homemade low and slow spareribs, salad, BBQ sauce | 21.00 |
Nagerechten/Desserts
Kaasplank Verschillende kazen met bijpassend garnituur Different cheeses with matching garnish | 13.50 |
Huisgemaakt Leemer Hoef taartje, lemon curd, caramel, Italiaans schuim Homemade Leemer Hoef cake, lemon curd, caramel, Italian foam | 9.00 |
Leemer Hoef dessert met Mochi ijs Laat u door ons verrassen door ons verrassingsdessert Let us surprise you with our surprise dessert | 10.00 |
Supplement vanille-ijs | 1.50 |
Scroppino | 7.50 |
ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,
Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.