17.00 tot 20.30
Verrassingsmenu/Surprise menu
Drie gangen menu (soep, hoofd- en dessert) Three courses menu (soup, main- and dessert) | 32,00 |
Drie gangen menu (voor, hoofd- en dessert) Three courses menu (starter, main- and dessert) | 37,00 |
Vier gangen menu (voor, soep, hoofd- en dessert) Four courses menu (starter, soup, main- and dessert) | 43,00 |
Vijf gangen menu (voor, soep, tussen, hoofd- en dessert) Five courses menu (starter, soup, side dish, main- and dessert) | 49,00 |
-Tussen i.p.v. soep | +4,50 |
-Kaas i.p.v. dessert | +3,50 |
Laat u verrassen door onze keukenbrigade.
Het is een combinatie van vis en vlees.
De gerechten staan staan niet op de kaart.
Wanneer u voorkeur heeft of u wilt graag vegetarisch worden verrast is dit natuurlijk mogelijk.
Voorgerechten/Starters
Tomatenbulgur, ingelegde groenten, geitenkaas/brie, kruidenolie. (vegetarisch) Tomato bulgur, pickled vegetables, goat cheese/brie, herb oil | 9,50 |
Tonijntartaar, avocado, furikake, citrusvinaigrette. Tuna tartare, avocado, furikake, citrus vinaigrette | 15,00 |
Gepekelde kabeljauw, tabouleh, garnituur van rode biet, kruidenolie. Brined cod, tabbouleh, beetroot garnish, herb oil | 13,50 |
Gamba’s in een knoflookroom met sambal badjak en krokante Prawns in garlic cream with sambal badjak and crispy garlic bruchetta’s | 14,00 |
Rundercarpaccio, Reypenaer, truffelmayonaise, krokante uien Beef carpaccio, Reypenaer, truffle mayonaise, crispy union | 12,50 |
Soepen/ Soups
Soep van de chef /chef’s soup (+vegan) Tomato soup | 8,00 |
Tomatensoep /tomato soup (+vegan) Chef’s soup | 6,00 |
Hoofdgerechten/Main dishes
Tagliatelle, groene asperge, seizoen groenten, truffelsaus (vegetarisch) tagliatelle, green asparagus, seasonal garnish, truffle sauce | 18,50 |
Vis van Aris / Vangst van de dag Catch of the day | Dagprijs Daily rate |
Dorade, groente crème, seizoen groenten, basilicumroomsaus. Sea bream, vegetables cream, seasonal vegetables, basil cream sauce | 23,50 |
Duo van oesterhaas en kalfsoester muis, aardappelmousseline, krachtige kalfsjus. Duo of tenderloin and veal escalope, potato mousseline, strong veal sauce | 27,50 |
Supplement gebakken ganzenlever Goose liver supplement | +7,50 |
Eendenborst, groenten crème, jus van rode port. Duck breast, vegetable cream, red port sauce | 24,00 |
Hamburger Beef burger | 18,50 |
Huisgemaakte spareribs, atjarsalade, barbecuesaus Homemade spareribs | 21,00 |
Nagerechten/Desserts
Chocolade dessert / Chocolate dessert | 9,00 |
Dessert van de chef /Chef’s dessert | 10,00 |
Suplement vanille ijs | +1,50 |
Kaasplank met bijpassend garnituur /Cheese board | 13,50 |
ATTENTIE…………. Dieet wensen, aanpassingen,
Wanneer u gebonden bent aan een dieet, rekening dient te houden met een vorm van allergie of u wenst veganistisch te dineren, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.


