Gestelsestraat 102, 5582 HK Waalre
040 221 5406

Feesterij

welkom op Leemerhoef.nl

Lieve gasten,

Tijdens deze corona tijd zijn wij genoodzaakt om de deuren om 17.00 uur te sluiten. Wanneer u een evenement voor 17.00 uur plant in de nabije toekomst, staan we graag voor u klaar. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten/condoleances naar aanleiding van een uitvaart of verjaardagen. Op maandag en dinsdag gaan wij open voor een groep groter dan 35 personen. Neem graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor evenementen later in het jaar of een volgend jaar, waarin we nog geen zicht hebben of we rekening dienen te houden met enige maatregelen, kunnen we uw evenement naar wens invullen en eventueel in een later stadium aanpassen.

De Leemer Hoef levert onder andere lunches, buffetten, walking-dinners, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten én het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waalre. Wij denken graag met u mee om uw gelegenheid of evenement op maat te maken.

Hebben we u enthousiast gemaakt over het houden van een evenement in onze feesterij vanaf 35 personen? Gaarne adviseren wij u over de combinatiemogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u, zodat we in alle rust met elkaar, de voor u juiste keuzes kunnen bespreken. Ook wanneer u vanuit een vastgesteld budget, of voor een evenement buiten onze normale openingstijden, de gebeurtenis wilt regelen is dat mogelijk. In overleg met u vinden wij zeker een pasklare oplossing.U kunt ons bellen voor deze afspraak of voor verdere informatie. Voor onze feesterij zijn wij eventueel op maandag en dinsdag ook geopend voor o.a. condoleances, recepties, etc.

Wist u al dat naast de gelegenheid voor uw feesten en partijen De Leemer Hoef ook een kindvriendelijk restaurant is waar de kinderen in een speciaal voor hen ingerichte “Jungle- Kinderdoekamer”, met aangrenzend een speeltuin. Het spreekt voor zich dat mede daarom alle gasten, dus ook de ouders, in enige rust van het eten kunnen genieten. Graag begroeten wij u om één en ander te bespreken of bij uw bezoek aan onze feesterij, terras of restaurant.

Chiel de Bok en Francis van de Molengraft

T: 040 – 22 15 406
M: 06 54 94 14 21 (spoednummer condoleances)
E: gasten@leemerhoef.nl (brochures,vragen,etc)