Verrassingsmenu
Laat u eens heerlijk verrassen door onze koks met een combinatie van vlees en/of vis.
Vegetarisch
Bietje Kaas ~ € 9,00
Sous-vide gegaarde gele biet met als garnituur fregola,
geitenkaas en kappertjes
Romig Rondje ~ € 10,25
Kleine ronde brie in de korst gebakken met brood en een salade met appel en walnoten
Vis
Houdini Crostini ~ € 9,50
Zalm, makreel en forel begeleid met gele curry mayonaise, stukjes avocado en een crostini geserveerd in rook
Scherpe Toef ~ € 10,50
Een bonbon van zachte heilbot, gevuld met rivierkreeften- staartjes, aangemaakt met rode peper mayonaise, peterselie en een rood uitje
Pittig Potje~ € 11,50
Scampi’s in knoflookroom met sambal badjak en krokante knoflook bruchetta’s
Vlees
Flinter Zoetje ~ € 9,50
Witlofsalade met appel en rozijntjes, waarop dun gesneden ham met scarlet cress
Gekoesterde Twist ~ € 11,00
Carpaccio in een nieuw jasje met mizuna vert, sud en sol tomaatjes, old Amsterdam en mosterd crème
Woeste Goeste ~ € 11,50
Rundertartaar, een Belgische klassieker met garnituur van kwartel eidooier, gefrituurde kappertjes, augurk, uitjes en affilla cress
Spaanse Hap ~ € 16,50
Tapas voor twee personen, vis, vlees en vegetarisch (tevens geheel vegetarisch te bestellen)
Soepen
Oma's Tomatensoep ~ € 5,25
Tomatensoep met balletjes, een scheutje room en croutons
Soep van de chef ~ € 5,25
Wisselende soep van dagverse producten
Mandje boerenbrood met twee dips ~ € 2,75
Al onze hoofgerechten worden geserveerd met een bijpassend groentegarnituur, frietjes en mayonaise.
Vegetarisch
Potje lekker ~ € 14,50
Een vegetarische lasagne opgebouwd met een rijk gevulde saus met daarin paddenstoelen, uien, spinazie, knoflook en room
Heksen trio ~ € 15,50
Een ouderwets pasteitje van paddenstoelen met een kroketje van cèpes risotto en een gefrituurde oesterzwam
Warm verpakt ~ € 17,00
Kaasfondue met o.a. brood, komkommer, bleekselderij, tomaatjes, bloemkool en een frisse salade
Vis
Hollandse Liefde ~ € 16,75
Hollandse scholfiletrolletjes gegarneerd met venusschelpen en gemonteerde wittewijnsaus
Pittige bende ~ € 19,75
Zeven reuze garnalen gebakken met knoflook, rode peper en bosui
Geschaarde baas ~ € 25,50
Een filetje van zeebaars met een halve kreeft geserveerd met een quenelle van saffraanboter
Vlees
Stoere bite ~ € 18,50
Skirt steak, een gemarmerd stuk grain-fed uit de binnenkant van de ribbenkast, stevig en smaakvol, geserveerd met een gekneusde pepersaus
Franse knecht ~ € 19,50
Medaillon van lamsfilet met Provençaalse kruiden omwikkeld met serranoham en begeleid met een krachtige rode portsaus
Zachte rakker ~ € 26,75
Medium gesauteerde runderhaas met een quenelle van Pistache paté en een rozemarijn gerookte knoflooksaus
Hoofdgerechten voor de eenvoudige trek
Burger ~ € 15,00
Medium gebakken grain fed beefburger met gebakken ui, Bacon en kaas op een brioche broodje
Baby back ribs ~ € 17,00
Huisgemaakte low and slow spareribs met frites, salade en twee koude sausjes
Nagerechten
Ons ijs is op een ambachtelijke manier bereid
Dame Blanche ~ € 5,75
Een ware klassieker met huisgemaakte warme chocoladesaus
Rooms genot ~ € 6,50
Vanille panna cotta met chutney van rode vruchten en geslagen room
Stevig geschud ~ € 6,75
Mousse van Callebaut (54%) met crumble van koffie en geslagen room
Hemels hapje ~ € 7,00
Huisgemaakte parfait met Marsbites, crème van dulce de leche en geslagen room
Kwartetje ~ € 10,50
Vier soorten kaas, honing, vijgen, noten
Glas aanbevolen dessertwijn ~ € 3,25
Attentie.....Dieet wensen, aanpassingen
Wanneer u gebonden bent aan een dieet of rekening dient te houden met een vorm van allergie, horen wij het graag. Zo nodig passen wij het gerecht, waar mogelijk, aan. Ook kunnen we u een alternatief adviseren.
Wisselend 3 gangen menu op woensdag en donderdag ~ 20,00 euro