Gestelsestraat 102, 5582 HK Waalre
040 221 5406

Pasen 2019 in De Leemer Hoef

welkom op Leemerhoef.nl

Pasen 2019 in De Leemer Hoef

Beste mensen,

Hartelijk dank voor uw interesse om eventueel met Pasen in De Leemer Hoef te komen genieten. Wellicht maakt u in een vrolijke lentesfeer gebruik van de Paasbrunch of van een diner in het restaurant.

Op eerste paasdag, 21 april, voeren wij een uitgebreide brunch voor al onze gasten. Deze start om half elf en is rond half twee/ twee uur afgelopen. Het is een hele gezellige ochtend met een echt uitgebreid Paasbuffet. De kinderkamer is open onder begeleiding en de kinderen mogen paaseitjes zoeken……………

Kortom, een heerlijke tijd voor jong en oud.
De brunch, bestaande uit een voor/hoofdgerechten buffet (samen) en een dessert buffet kost €25.00 per volwassene. De kinderen kunnen voor de helft mee-eten van het buffet of gebruik maken van de kinderkaart met kleine kindergerechtjes (kinderen vanaf 2 jaar tot 12 jaar).

Wanneer u graag bij ons wilt komen brunchen op eerste Paasdag, willen wij u vragen telefonisch contact op te nemen 040-2215406 of te reserveren via de site www.leemerhoef.nl, zodat wij uw reservering kunnen inschrijven. Natuurlijk kunt u ook reserveren voor een diner met familie of vrienden. Met Pasen zijn wij beide dagen geopend voor à la carte!!! Wij hopen dat wij u enthousiast hebben gemaakt. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen en leggen we het graag nog een keer uit.

Reserveringen graag telefonisch 040-221540.

Maandag en dinsdag gesloten, (behalve 2de paasdag…..!)
Andere dagen geopend vanaf 12.00 uur

Met vriendelijke groeten,
Team De Leemer Hoef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *